Дружина Галкіна заявила, що йде від нього

20 серпня 2009, 15:53

Акторка Дар'я Михайлова підтвердила, що розлучається зі своїм чоловіком Владиславом Галкіним.

Дар'я не витримала витівок чоловіка
"Я не хочу зараз ні з ким зустрічатися. Так, я розлучаюсь", - повідомила жінка " Комсомольской правде " .

"Влад випиває, а лікуватися не хоче. Він останнім часом жив у друзів, які зараз влаштували його в клініку. Зараз він має бути в лікарні", - додала Дар'я.

Нагадаємо, ТаблоID писав про інцидент, який стався в одному з барів Москви. Там Галкін під дією алкоголю влаштував стрілянину з пневматичного пістолету.

Після інциденту мати актора розповіла, що причиною неадекватної поведінки її сина могли стати втомленість та нервовий зрив, через постійні зйомки.


Окрім цього, Владислав ніби то дуже переживав через розкол у стосунках з дружиною.

"Мене зробили крайньою у всій цій історії. Чомусь я опинилася винною - ніби це я довела Влада до такого стану. Мені дуже неприємно те, що зараз відбувається. В мене увірвався терпець", - зізналася Михайлова.

До речі, друзі Галкіна відмічають, що останнім часом актор став дещо дивно поводитися.

"Йому здається, що його постійно переслідують папарацці та фанати, і він зі шпигунською пристрастю шифрується", - поділилися подробицями люди з оточення артиста.

Так, виявилося, що на "Мосфільмі" Галкін вказав одну адресу проживання, а в Гільдії акторів - іншу. Так само засекречено й номер домашнього телефону Влада.

По одному з вказаних адрес встановлено двері-обманки. За словами сусідів, насправді за дверима - цегляна стіна, а дзвінок - декоративний. А справжній вхід до квартири взагалі знаходиться з іншої сторони будинку.

Фото "Дней.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів