Нагорний шукає собі наречену

31 серпня 2009, 14:43

Схоже бізнесмен Тимофій Нагорний вже втратив надію повернути кохану Лілю Подкопаєву.

Не так давно на сайті одного з вітчизняних телеканалів, який запускає шоу, де шукатиме герою чи героїні другу половинку, з'явилася анкета Нагорного, пише "Дуся".

"40 років, Лев. Надійний, романтичний і успішний бізнесмен. Розлучений. Є двоє дітей, які живуть з матір'ю. Шукає мудру, вірну і спортивну жінку. Дуже любить активний відпочинок і хоче, щоб майбутня дружина розділяла його захоплення", - йдеться в анкеті екс-коханого Подкопаєвої.

Сам Тимофій розповів, що цю анкету розмістив його співробітник. Однак відкликати заявку на участь Нагорний не збирається, бо сподівається знайти нове кохання.


"Все може бути у цьому житті. У зйомках я ще не брав участі, але в мене 2-го вересня суд (з екс-дружиною Лілією Подкопаєвою), і після цього я одразу йду на передачу, щоб знайти свою другу половинку", - пояснив бізнесмен.

За словами нагорного, завдяки анкеті щодня 10-15 дівчат хочуть стати його дружиною .

"Просто шквал бажаючих поспілкуватися зі мною. З одного боку, мені дуже приємно, а зі іншого боку - це велика відповідальність, а я не хочу нікого розчаровувати, робити комусь боляче, я готовий дружити, готовий допомагати, готовий підказувати", - пояснив Тимофій.

А от для серйозних стосунків Нагорний шукає ту єдину, яка замінить йому "всіх жінок і весь всесвіт".

До речі, Тимофій зізнався, що шукає собі кохану й через інтернет. Зокрема, він використовує для знайомств сайт "Однокласники". Нагорний запевняє, що там його буквально атакують жінки.

"Після того, як мій секретар зареєстрував мене на "однокласниках", у перший же день до мене додалися 500 жінок, за два тижні було більше 2 тисяч бажаючих. За три місяці 15 тисяч оцінок фотографій. Я просто в шоці, хоча я в цьому не беру активну участь, це більше доставляє задоволення моєму секретарю. Але, повірте мені, дівчат достатньо", - хвалиться бізнесмен.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів