Коханка Симоненка народила доньку не від нього?

4 вересня 2009, 11:52
Поки Петро Симоненко та його нинішня кохана Оксана Ващенко мріють узаконити стосунки , екс-дружина комуніста Світлана заявляє, що жодного весілля бути не може.

Покинута жінка запевняє, що жоден РАГС й досі не видав свідоцтво про розлучення. Окрім цього Світлана Симоненко подала до суду на розлучницю, бо взагалі не впевнена, що та народила доньку від голови компартії, пише "Сегодня".

"Це дійсно так. А 25 вересня має відбутися засідання Печерського райсуду, розглядатиметься позов Світлани до Оксани", - підтвердив адвокат Світлани Сергій Глазьєв.

"Ми хочемо довести: інформація, розповсюджена Ващенко, не відповідає дійсності (2 роки життя Петра Миколайовича не з родиною, наявність спільної дитини). Це не підтверджено фактами. Хто бачив дитину хоча б на фото? На скільки мені відомо з різних джерел, жодних нових дітей у Петра Миколайовича не зареєстровано", - додав адвокат.

У свою чергу Оксана Ващенко запевняє, що доньку реєстрував сам Симоненко в Дарницькому районі.


"Він їздив туди три рази - одразу не виявилося всіх потрібних документі на руках", - пояснила жінка.

Нагадаємо, у січні цього року у Ващенко і Симоненко, який на той час був у шлюбі зі Світланою Симоненко, народилася дочка Марія.

Екс-дружина Симоненка сумнівається, що у комуніста є спільна донька з Ващенко

"Дівчинці скоро 8 місяців, вона вже вміє сидіти. З нею займається плаванням спеціально навчена жінка - прямо у ванній. Я вже працюю: щосереди виходжу в ефір на радіо. В ці дні з дитиною сидить моя мати. Няню не брали за порадою педіатра: дитин до року має спілкуватися лише з найближчими людьми, татом і мамою", - поділилася подробицями Ващенко.

Щоправда, сам Петро Симоненко дуже рідко проводить час з маленькою донечкою.

"Зараз він у відрядженні, але щойно в нього з'являється вільна хвилинка, він проводить її з Машею. А я варю йому борщ", - зізналася Оксана.

Що ж до майбутнього весілля, то скоріш за все воно відбудеться вже наприкінці вересня, десь після 22-го числа.

Однак парочка особливо не готується до цієї важливої події.

"Ми не складали список гостей, не планували весільну подорож - встигнемо це зробити за два тижні до весілля. Запросимо лише найближчих друзів і родичів", - пояснила Ващенко.

Нагадаємо, про розлучення Симоненків стало відомо 30-го січня цього року завдяки телеінтерв‘ю Світлани Симоненко. Від цього багаторічного шлюбу у пари - двоє синів: Андрій (1974) і Костянтин (1977).

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів