Джим Керрі зводив кохану під вінець

16 вересня 2009, 16:01
Популярний комедійний актор Джим Керрі зіграв весілля зі своєю коханою Дженні МакКарті . Щоправда, церемонія одруження була не офіційною, повідомляє " Contact Music ".

Днями парочка влаштувала імпровізоване весілля у Малібу. Під час церемонії Джим та Дженні заприсяглися одне одному у вічному коханні.

"Клятви загалом були стосовно того, що вони присягаються вічно кохати одне одного і завжди бути разом. Для Джима і Дженні це має значення, так, ніби ця церемонія була офіційною", - розповіло джерело виданню "National Enquirer".

Зірка кіно та модель запросили на несправжнє весілля рідних та друзів.

Після гулянки 47-річний Керрі з коханою поїхали у весільну подорож до Лас-Вегасу.


Джим та Дженні влаштували штучне весілля

"Вони зупинилися у розкішному готелі "Fantasy Tower" у номері-люксі "Sky Villa", - поділилися подробицями друзі пари.

Подейкують, що Джим не хоче робити справжню пропозицію 36-річній Дженні, оскільки вважає, що весілля лише зіпсує їхні стосунки.

"Джим наполягає, що вони з Дженні щасливі разом і без цього. Йому не потрібен шматок паперу чи офіційна церемонія - і Дженні з ним солідарна", - додало джерело.

Нагадаємо, Керрі вже двічі був одружений. Першою дружиною зірки "Маски" була Меліса Уомер. Незважаючи на народження доньки Джейн, подружжя розлучилося. Сталося це у 1995-му році.

Другою дружиною Джима стала його партнерка по фільму "Тупий і ще тупіший" Лорен Холлі. Однак цей шлюб протривав всього 10 місяців.

З нинішньою коханою Керрі познайомився у 2005-му році й до сьогодні не розлучається.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів