Орбакайте запропонувала екс-чоловіку мирову угоду

17 вересня 2009, 14:47

У четвер 17-го вересня у Тверському суді відбулося перше слухання за позовом співачки Крістіни Орбакайте до бізнесмена Руслана Байсарова.

Під час засідання суду артистка запропонувала екс-чоловіку підписати мирову угоду. Згідно з нею їхній син Дені може жити і з батьком, і з матір'ю, повідомляє "Комсомольская правда".

"Представники Крістіни Орбакайте запропонували підписати нам мирову угоду. Але ми навіть читати її не стали, оскільки категорично не згодні з першим пунктом угоди", - заявив адвокат Байсарова.

"У ньому йдеться про те, що, згідно з умовами мирової угоди, дитина має жити з матір'ю. Ми наполягаємо, щоб син жив з батьком. Але Руслан джентльмен, тому не буде перешкоджати зустрічам матері та дитини", - додав представник чеченського бізнесмена.


До речі, сам Руслан Байсаров на слухання не з'явився. Однак Орбакайте продовжує вести боротьбу за свого сина й сподівається, що екс-коханий все ж таки погодиться на мирову угоду.

Тим паче, за словами Крістіни, вона готова зобов'язатися, що не відправлятиме сина до Америки. Адже нібито саме це найбільше і хвилює Байсарова, який немає права в'їзду до США.

Нагадаємо, пройшло вже півтора місяця з тих пір, як артистка не бачила Дені.

Чеченський бізнесмен лише двічі за весь цей час дозволив Крістіні поговорити з дитиною по телефону.

Орбакайте хоче, щоб Дені міг жити з нею

Вперше це сталося 29-го серпня. Згодом виявилося, що бізнесмен дозволив цей дзвінок, щоб записати його на диктофон. А вже 7-го вересня Байсаров представив Грозненському суду запис, як доказ того, що він не забороняє спілкуватися сину з матір'ю.

І от у середу 16-го вересня Орбакайте знову спробувала поговорити з Дені.

"Так, дійсно, у середу зателефонував мені Руслан і дав можливість поспілкуватися з дитиною. Дені мені сказав: "Мамо, мені тут добре, весело". Я у нього спитала: "А коли ми побачимося?". Син мені відповів: "Мама, підпиши все, що вимагає тато. Домовся з ним. Він сказав, що тоді ми побачимося", - розповіла після судового слухання співачка.

"Я не проти того, щоб він жив з батьком, якщо йому подобається. Але підписувати угоду, яку пропонує мені Руслан, щоб я відмовилась від сина, і фактичним місцем проживання було місце проживання його батька, я не буду. Я вважаю, що це приниження для матері. Я не можу відмовитися від свого сина", - пояснила Крістіна.

Слід зазначити, що засідання суду в середу було досудовою підготовкою, тому жодних рішень суд не виносив. Наступне засідання призначене на 7 жовтня.

Орбакайте повідомила, що подала касаційну скаргу до Верховного суду Чеченської Республіки. Співачка сподівається, що рішення Грозненського суду про те, що Дені має жити з батьком, відмінять.

Фото з сайту "Фильм.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів