Бельмондо боротиметься за доньку в суді

21 вересня 2009, 13:06
Французький актор Жан-Поль Бельмондо не може поділити доньку зі своєю екс-дружиною Натті Тардівель, повідомляє " Сloser ".

76-річна зірка кіно заявив в інтерв'ю журналу "Paris-Match", що екс-кохана вже протягом декількох місяців не дає йому проводити час з їхньою шестирічною донькою Стеллою.

"Я засмучений та злий, тому що я планував провести два щасливих тижні зі Стеллою. Я чекав її з нянею 12-го липня, але її мати відмовилася дати мені доньку", - сказав Бельмондо.

Однак Натті Тардівель пояснює свою позицію тим, що боїться за життя дитини.

Адже цього літа зіркового татуся Стелли допитували як свідка у зв'язку з фінансовою діяльністю його нинішньої подружки Барбари Гандольфі.


"Стелла не приїхала (до батька), тому що він живете з Барбарою Гандольфі. Мій клієнт заперечує, щоб Стелла проводила канікули разом з батьком, який нещодавно опинився у центрі скандалу. Його участь у розборах ставить під загрозу безпеку Стелли", - йдеться у листі, який написав адвокат Натті.

Бельмондо прожив з другою дружиною майже 20 років

Однак Бельмондо не згоден терпіти заборону бачитись з власною донькою. Актор має намір подати позов до суду на свою екс-дружину.

Нагадаємо, у вересні минулого року французький актор вирішив розлучитися зі своєю другою дружиною 43-річною Натті Тардівель.

Бельмондо і Тардівель одружилися 29 грудня 2002 року, хоча познайомились ще у 1989-му.

У серпні 2003-го у подружжя народилася донька Стелла.

Окрім цього у Бельмондо є ще троє дітей від першого шлюбу з Елоді Константін.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів