Зірка "Термінатора-2" судиться з дружиною

30 вересня 2009, 17:33
Зірка "Термінатора-2" Едвард Ферлонг , відомий за роллю Джона Коннора, не може мирно розлучитися з дружиною. Зараз парочка ділить свого сина Ітана.

Екс-кохана актора Рейчел Белла заявила, що її чоловік вживав наркотики та погрожував вбити її та себе, повідомляє "People".

"Він хапав мене, штовхав... залишав повідомлення, що він найме людей, які прийдуть і поб'ють мене ланцюгами. Він курить кокаїн і вживає інші наркотики. Він зовсім непередбачуваний", - йдеться у документах Рейчел.

Наразі жінка вже домоглася тимчасової судової заборони, згідно з якою Ферлонг не має права наближатися ближче ніж на 100 ярдів до свого 3-річного сина Ітана.

Сам Едвард Ферлонг запевняє, що його екс-кохана говорить неправду.


Едвард та Рейчел не можуть поділити сина

"Містер Ферлонг відкидає всі звинувачення, висунуті проти нього. Він і його адвокати працюють над тим, щоб судова заборона була скасована. Нажаль, обидві сторони проходить через дуже спірний процес розлучення і вирішують питання про опіку. Головне для Едварда - це його син Ітан. Також він хоче почати жити далі", - сказав адвокат актора.

Правозахисник також зауважив, що останні п'ять років Едвард Ферлонг був тверезий як скельце. Наразі ж зірка "Термінатора" готується до зйомок у новому фільмі.

Наступне слухання по справі призначене на 20 жовтня. Саме тоді актор сподівається, щой ому дозволять побачити сина.

Фото "AP"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів