Зірка "Сволоти" та "Ранеток" помер уві сні

20 жовтня 2009, 13:21

Серце юного російського актора Василя Ликшина зупинилося в ніч з 17-го на 18-те жовтня, повідомляє "Комсомольская правда".

22-річний хлопець у суботу напередодні зйомок ліг спати і не прокинувся.

Рідні та друзі зірки молодіжного серіалу "Ранетки" шоковані тим, що сталося. Адже, як стверджують знайомі артиста, Ликшин був цілком здоровим.

Василь Ликшин був улюбленцем дівчат

Василь Ликшин народився 27 січня 1987-го року. Батьків хлопця позбавили батьківських прав через зловживання спиртними напоями.


Майбутній актор спочатку виховувався у дитячому будинку, а потім попався на крадіжці продуктів й опинився у колонії для неповнолітніх.

"З 7 років я курив і пив горілку", - зізнався в одному зі інтерв'ю Василь.

Кар'єра хлопця почалась у 15 років

Однак доля дала хлопцю шанс - він зустрівся з режисером Світланою Стасенко. Остання повірила у тоді ще 15-річного Ликшина й взяла його на одну з головних ролей у своєму фільмі "Ангел на узбіччі", а пізніше всиновила хлопця.

До речі, за свою першу роль в кіно Василь отримав американську премію "Young artist awards", своєрідний дитячий "Оскар".

Василь Ликшин на зйомках фільму "Громови"

Після такого успіху хлопець й далі став зніматися у фільмах, а паралельно влаштувався працювати менеджером з розповсюдження в один з російських журналів.

Василь Ликшин встиг знятися у таких фільмах, як "Громови", "Сволота", "Громови. Дім надії", "Будинок на Озерній" та серіал "Ранетки".

Фото "Комсомольской правды" та "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів