Хабенський знову закохався?

22 жовтня 2009, 12:51
Російському актору Костянтину Хабенському, який торік втратив кохану дружину , приписують новий роман, пише " Комсомольская правда ".

Подейкують, що зірка "Адміралу" все частіше почав з'являтися у компанії російської співачки та акторки Олени Перової.

Нагадаємо, у грудні 2008-го у Лос-Анджелесі після тяжкої хвороби померла дружина Хабенського Анастасія. На руках у Костянтина залишився маленький сина Ваня.

Кадр з фільму "У русі"
Після страшної втрати актор відмовився від усіх розважальних заходів і брав участь лише у благодійних акціях.

"Був час, коли ми за нього серйозно хвилювалися - він до всього збайдужів, у нього була депресія", - розповів один з друзів кінозірки.

Та, за словами колег, останнім часом Хабенський буквально ожив.


Переломний момент відбувся під час зйомок нового фільму за участю актора.

"До зйомок у нього нікого не було, жодної дівчини. Але зараз щось змінилося!" - з посмішкою на обличчі повідомив журналістам друг Костянтина Михайло Пореченков.

Останнім часом, несподівано для усіх, на знімальному майданчику поруч з Хабенським з'явилася невисока білявка, яка не бере участь у фільмі.

"Ми впізнали у супутниці Костянтина артистку Олену Перову, колишню учасницю гурту "Ліцей". Нам здалося, що вони такі щасливі у товаристві одне одного", - розповіли члени знімальної групи.

"Поступово і Хабенський відчув себе вільніше. Здалося, до нього повернулася радість життя. У нас почали говорити, що його і Олену пов'язує щось більше, ніж просто дружба", - додали вони.

У свою чергу Перова зазначила, що вони з Костянтином лише дружать, а на майбутнє вона не хоче загадувати.

Перова буквально повернула Хабенського до життя
"Перова ніби його розтуркала, відволікла від сумних думок, витягла з самотності та хандри. А можливо, й закохала?! Принаймні, Костя надавав їй знаки уваги", - зазначили друзі артиста.

До речі, подейкують, що спершу Олена та Костянтин мешкали у різних готелях. А зараз нібито переселилися до одного номеру.

Окрім цього, деякі колеги зірки "Нічного дозору" зауважують неабияку схожість Перової з покійною дружиною Хабенського:

"Чимось вона навіть нагадує дружину Хабенського Настю - і за характером, і зовнішністю такі ж великі загадкові очі, невисокий зріст, світле волосся, на перший погляд обидві непримітні, але з величезною привабливістю та любов'ю до життя".

Нагадаємо, Хабенський та Перова знайомі вже не один рік. Актори навіть разом знімалися у фільмі "У русі".

Фото "Комсомольской правды" та "Дней.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів