Кіркорова звинувачують у побитті пасажирів літака

23 жовтня 2009, 18:01
Лисий співак Філіп Кіркоров влаштував бійку на борту літака, який здійснював рейс "Москва-Дніпропетровськ", повідомляє " Life.ру ".

Російський артист вибив зуби одному з пасажирів - бізнесмену з міста Солікамська. Подейкують, що чоловік був напідпитку.

За словами очевидців, Кіркоров заступився за стюардесу та командира екіпажу, яких ображав бізнесмен.

"Вони (постраждалий та його супутники) продовжували пити у повітрі. Стюардеса повідомила, що після посадки можуть виникнути проблеми із багажем. Чоловіки почали ображати її, а коли Кіркоров попросив їх заспокоїтися, один з бешкетників накинувся на нього з кулаками", - розповіли інші пасажири рейсу.

Подейкують, що спочатку чоловік вдарив артиста по обличчю, але Кіркоров не забарився з відповіддю й вибив нападнику зуби.


"Ми летіли на гастролі у Дніпропетровськ. Ситуація, звісно, була дуже неочікувана, але зрозуміти Філіпа можно. Віг же сам взагалі не вживає спиртного, тому не любить, коли навколо знаходяться п'яні. Тим паче, коли такі люди ображають жінок", - розповів музикант з колективу Кіркорова.

Кіркоров побив п'яного бізнесмена?

Неприємну ситуацію також підтвердили стюардеса зі служби бортпровідників дніпропетровської авіакомпанії та у транспортній міліції Дніпропетровська.

Наразі побитий чоловік зафіксував документально тілесні ушкодження і пройшов перевірку на наявність алкоголю в крові.

У той же час прес-секретар Кіркорова заявила, що інформація про те, що артист побив пасажирів літака, не відповідає дійсності, повідомляє "Інтерфакс".

На думку представниці співака, бізнесмен просто хоче таким чином хоче "отримати дивіденди для себе і для своєї ділової репутації".

До речі, інцидент у літаку стався ще тиждень тому. Адже Кіркоров виступав у Дніпропетровську ще 18-го жовтня.

Фото "Ленты.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів