Лара Фабіан і зірка "Династії" завітають до Києва

28 жовтня 2009, 11:52

Одразу дві відомі жінки - італійсько-бельгійська співачка Лара Фабіан та англійська актриса, зірка серіалу "Династія" Джоана Коллінз - незабаром приїдуть в Україну.

Коллінз вперше завітає до Києва вже у грудні для того, щоб обрати найкрасивішу дівчину України. 76-річна актриса стане членом журі конкурсу "Міс Україна-Всесвіт 2010".

Наразі відомо, що Джоана Коллінз прилетить в Україну разом з п'ятим чоловіком - 43-річним Персі Гібсоном. Подружжя житиме в одному з найкращих готелів столиці.

Джоана Коллінз допоможе визначити найкрасивішу дівчину України

Організатори вже зараз планують провести екскурсію для іноземних гостей та влаштувати благочинні зустрічі за їхньою участю.


На відміну від Коллінз, співачка Лара Фабіан завітає до Києва не вперше. Щоправда, цього разу артистка приїде не виступати перед столичною публікою, а зніматися у новому фільмі вітчизняного режисера Алана Бадоєва.

Лара Фабіан знову приїде у Київ

Музична картина на нові пісні Фабіан матиме назву "Мадмуазель Живаго". Продюсером фільму виступив російський композитор Ігор Крутий.

Зйомки розпочнуться вже 2-го листопада у Києві. Раніше ж повідомлялося, що робота над кліпами запланована на весну наступного року.

За матеріалами "Бліка"

Фото "Reuters" та "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів