Наомі Кемпбелл вкрала мільйони доларів

29 жовтня 2009, 10:02

Парфумерна компанія "Moodform Mission" подала в суд на скандальну супермодель Наомі Кемпбелл за порушення умов контракту.

У позові йдеться про те, що темношкіра красуня привласнила собі мільйони доларів, які мала перерахувати компанії за допомогу в розробці лінії парфумів.

Згідно з укладеним у 1998-му році контрактом, Кемпбелл зобов'язана була, починаючи з 2001-го року, перераховувати частину прибутків від продажу ароматів "Naomi Campbell", "Cat Deluxe" і "Seductive Elixir".

Однак виплати різко припинилися ще минулого року. А наприкінці 2008-го року модель подала позов проти компанії, щоб розірвати угоду.


На думку керівників "Moodform Mission", все це є "шахрайською схемою, організованою Кемпбелл, з метою уникнути зобов'язань щодо виплат заборгованих грошей".

Наразі представник Наомі спростовує звинувачення парфумерів. На думку її адвокатів, таким чином компанія просто намагається захиститися від позову їхньої клієнтки.

"Вона впевнена, що судді та присяжні у цій справі будуть цілком на її стороні", - зазначив представник моделі.

Нагадаємо, це не вперше 39-річна подружка російського мільярдера Владислава Дороніна має справу з судом.

Так, у 2008-му році красуня визнала себе винною у нападі на поліцейських в аеропорту Хітроу. За це Наомі отримала покарання у 200 годин громадських робіт.

Двома роками раніше - у 2006-му - Кемпбелл жбурнула у власну покоївку мобільним телефоном. Причиною агресії стала зникла пара джинсів.

Доволі часто колишні помічники темношкірої красуні чи репортери звинувачували її в агресивному поводженні. Та більшість справ були врегульовані, так і не дійшовши до суду.

За матеріалами "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів