Андре Агассі зізнався, що був наркоманом

29 жовтня 2009, 14:44

Легендарний тенісист та екс-чоловік акторки Брук Шилдс Андре Агассі зізнався, що вживав наркотики.

Шокуючі зізнання тенісист зробив у своїх мемуарах "Open: An Autobiography", пише "The Los Angeles Times".

Як розповів Агассі, під час серйозних проблем у кар‘єрі, у 1997-му році він тривалий час сидів на кристалічному метамфетаміні, який викликає сильну залежність. Діставав наркотики для Андре, як повідомляє зірка, його асистент Слім.

"Слім робить на столику тоненьку доріжку порошку. Приймає його, всотує. Потім я роблю те саме. Я відкидаюся на дивані та усвідомлю, що щойно перетнув Рубікон", - пише тенісист у своїй книзі, яка побачить світ лише у листопаді.


"На якусь мить мене здолав жаль, за яким прийшов сум із приводу скоєного. Але потім мене накриває хвиля ейфорії, яка заглушає всі негативні думки, які були у моїй голові. Я ніколи в житті не почувався таким живим, оптимістичним, і ніколи не відчував таку енергію", - зізнається у мемуарах спортсмен.

"Мене охоплює бажання чистоти. Я ношуся навкруги свого будинку, чистячи його із ніг до голови. Я протираю меблі від пилу, вишкрябую ванну, перестеляю ліжка", - веде він далі.

Агассі з екс-дружиною Брук Шилдс (ліворуч) та з нинішнім коханням Штеффі Граф (праворуч)

Окрім того, розповів екс-чоловік зірки "Голубої лагуни" і про те, як ганебно обдурив Асоціацію тенісистів-професіоналів (АТР), яка звинуватила його у вживанні допінгу.

"Моє ім'я, моя кар'єра ... все було на кону. Все, чого я досяг і заради чого я працював скоро мало перетворитися на пустий звук. За кілька днів я сідаю і пишу напівбрехливого-напівправдивого листа до АТР.

Кажу, що Слім - помічник, якого я нещодавно звільнив, відомий наркоман, і він частенько мішав у напої й метамфетамін - і це правда.

Потім переходжу до основної частини своєї брехні. Я пишу про те, що недавно випадково випив з його склянки, вживши таким чином наркотик. Я прошу про розуміння та поблажливість і поспіхом підписую: З повагою, - згадує Агассі.

"Звісно, мені соромно. Я обіцяю собі, що ця брехня - це кінець", - резюмує тенісист.

Як зауважує сайт "Чемпіон", завдяки брехні Агассі АТР помилувала тенісиста і не стала його карати за вживання наркотиків.

Окрім того, в автобіографії Агассі розповів про свій невдалий шлюб із Брук Шилдс та про кохання до нинішньої дружини, німецької тенісистки Штеффі Граф.

Фото "The Associated Press" та http://www.tennis.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів