Гоша Куценко може залишитися без майна, але з коханою

13 листопада 2009, 10:02
Російський актор Гоша Куценко ризикує залишитися без будинку та усього свого майна. Виявляється, артист не виплачує іпотеку на оформлений на нього будинок, повідомляє " Комсомольская правда ".

За словами матері Гоші, син дав роки тому взяв у банка кредит на будинок. А на прохання свого друга, якому в кредиті відмовили, Куценко поручився і за другий будинок по сусідству.

Актор свій кредит виплачував вчасно протягом останніх двох років. А от друг перестав повертати гроші банку вже через кілька місяців після видачі кредиту. Щоправда, Гоша про це дізнався лише зараз.

"Їхні шляхи розійшлися, останні роки вони мало спілкувалися. Банк отримував і перераховував суму на два будинки рівномірно, адже за документами Гоша брав кредит на два будинки", - пояснила мама артиста.

Звісно, щойно Куценко дізнався про заборгованість друга, то зв'язався з ним. Однак останній заявив, що йому немає чим платити, але від будинку він відмовлятися не збирається.


У результаті акторові довелося звернутися за допомогою до юристів. Наразі банк дав два тижні, щоб друг Гоші прийняв рішення - погасити заборгованість по кредиту, чи відмовитися від будинку.

Куценко з коханою Іриною

"Якщо друг не виплатить свою частину, банк розділить два рахунки і, можливо, забере другий будинок. Виходить, ті гроші, які Гоша виплачував у минулому році на рахунок "чужого" будинку, йому повернути не зможуть", - розповіла мати актора.

Жінка додала, що банк може піти на зустрів лише у тому випадку, якщо Куценко подасть до суду на друга. Однак Гоша не хоче цього робити.

Таким чином, через свого друга артист може втратити не лише будинок, а й інше майно - дві машини та однокімнатну квартиру.

Якщо з фінансами у Куценка проблеми, то в особистому житті, схоже, настала біла смуга.

Нагадаємо, у лютому цього року актор розійшовся зі своєю нареченою - фотомоделлю Іриною Скрініченко, з якою жив п'ять років.

Та подейкують, що нині парочка знову зійшлася. Мовляв, Гоша і Ірина вирішили спробувати все з чистого аркуша. Однак поки що закохані намагаються не надто афішувати свої стосунки.

"Ми поки самі не знаємо, разом ми чи ні. Важко сказати. Подивимося", - прокоментувала інформацію Ірина.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів