Дружина "Адмірала" чекає на другу дитину

17 листопада 2009, 13:49

Російська актриса, зірка серіалу "Майстер і Маргарита" та повнометражного "Адмірала", Анна Ковальчук вагітна, повідомляє "Комсомольская правда".

32-річна артистка театру і кіно вже давно мріяла про другу дитину. І от тепер її мрія може справдитися. Малюк має з'явитися на світ наступного року.

Наразі керівництво театру, де працює Ковальчук, вже знайшло заміну акторці. Щоправда, Анна все ж таки продовжить виходити на сцену у виставі "Nihgt and Day". Адже за сюжетом твору, героїня актриси вагітна.

"Раніше заради ролі у цій виставі Анні доводилося вдягати сукню з накладками, а тепер усе буде природно, хоч до самих пологів грай. Правда, животик у Ані поки непомітний, тож перший час доведеться користуватися все ж таки бутафорським", - розповіли колеги актриси.


Ковальчук вдруге стане мамою

Для Анни Ковальчук це вже буде друга дитина. У зірки "Адмірала" підростає 9-річна донька Злата від першого шлюбу з актором Анатолієм Ільченком.

Другим чоловіком Анни став бізнесмен Олег Капустін. Пара оформила свої стосунки у грудні 2007-го року і з того часу мріяла про спільну дитину.

Нагадаємо, Анна Ковальчук, починаючи з 2000-го року, грає слідчого у серіалі "Таємниці слідства". Також їй дісталася роль Маргарити у серіалі "Майстер і Маргарита". А у 2008-му році Ковальчук можна було побачити на великому екрані у стрічці "Адмірал" у ролі дружини Колчака, зіграного Хабенським.

Фото з сайту "Сплетник"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів