Леонтьєву народили доньку?

18 листопада 2009, 10:42

Схоже, мрія російського співака Валерія Леонтьєва мати дитину втілилася у життя. Подейкують, що у артиста народилася донька, повідомляє "Московский комсомолец".

Десь місяць тому, коли Леонтьєв відпочивав на Маямі, папарацці помітили на руках у артиста немовля.

Журналісти спробували з'ясувати, чи це дійсно дитина артиста. Однак Валерій відмовився коментувати ситуацію та навіть змінив номер телефону.

Один з друзів співака розповів, що Леонтьєв просто є хрещеним батьком дитини одного зі своїх прихильників.

Однак згодом автор пісень артиста висловив сумніви, що Валерій погодився б хрестити дитину незнайомих йому людей.


"Про те, що він став хрещеним батьком, Валерій мені нічого не говорив. Якби мав хрещеника - розповів би", - прокоментував композитор пісень Леонтьєва.

У свою чергу дружина співака Людмила Ісакович зазначила: "Я завжди казала: якщо він хоче мати дітей, нехай має, я буду ставитися до дитини як до племінника. Ну або як до хрещеника".

Та, як вдалося дізнатися "Московському комсомольцю", немовля - це донька Валерія Леонтьєва.

Виявляється, мати дитини - іспанка російського походження, нещодавно приїздила до Москви. Жінка цікавилася, чи треба реєструвати доньку в Росії, якщо вона вже офіційно оформлена в іншій країні.

Як розповіло неназване джерело, Леонтьєв назвав доньку Катериною, на честь своєї матері. Жінка, яка народила дитину для співака, деякий час жила у його американському маєтку.

Наразі Валерій Леонтьєв перебуває на гастролях, через що зміг побути з донькою лише один день. Однак артист планує провести з дитиною різдвяні канікули на своїй віллі в Іспанії.

Нагадаємо, російський співак не приховував, що хоче скористатися послугами сурогатної матері, щоб та народила йому дитину.

Фото "Московського комсомольца"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів