Брук Шилдс ледь не вчинила самогубство

18 листопада 2009, 17:18
Американська актриса та модель Брук Шилдс зізналася, що страждала на серйозну післяпологову депресію та хотіла себе вбити, повідомляє " People ".

Про це 44-річна артистка розповіла, коли отримувала премію від Фонду "Hope for Depression Research", який займається науковим дослідженням депресії.

Так, після викидня та семи спроб штучного запліднення, у 2003-му році Брук народила свого первістка - доньку Роун.

"Я завжди була достатньо сильною для того, щоб впоратися з усіма складними ситуаціями. І ось, нарешті, я народила здорову, красиву дівчинку. І я не могла на неї дивитися. У мене була депресія. Я не могла брати її на руки, співати та навіть посміхатися їй. Все, чого я бажала, - зникнути, померти", - шокувала відвертістю Шилдс.

За її словами, у хвилини відчаю вона гадала, що їй треба піти з життя, оскільки "дитині буде краще" без неї.


Тоді медики прописали зірці курс антидепресантів. Спершу Брук вправно приймала ліки, але потім вирішила, що не потребує медикаментозного лікування.

Брук Шилдс пережила важку післяпологову депресію

Після того Шилдс дійсно була готова вчинити самогубство: "Я майже перестала опиратися хворобі. Я сиділа за кермом і свідомо спрямовувала авто просто у стіну. Моя донька була на задньому сидінні, і це сильно дратувало мене. Адже я розуміла, що вона немає загинути через мене".

"Я просто хотіла в'їхати у стіну, але мій друг, який у цей момент говорив зі мною по телефону, зробив усе можливе, щоб я повернулася додому", - розповіла Брук.

Це стало останньою краплею, й актриса вирішила все ж таки довіритися лікарям. Останні поставили діагноз - хімічний дисбаланс і почали лікування.

За словами Шилдс, тоді вона зрозуміла, що це було не з її вини, а з вини незалежних від неї хімічних процесів у голові.

"Я виросла у родині залежних. Моя мати була алкоголічкою. Це у мене у крові. У мене не було жодного шансу встояти...", - резюмувала вона.

Нагадаємо, наразі у Брук Шилдс підростають дві доньки. Окрім 6-річної Роун в артистки є донечка Гріг. Свою друг дитину Брук народила у квітні 2006-го року від письменника-сценариста Кріса Хенчі.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів