Черновецькому 50 років нагадували, як він народився

20 листопада 2009, 16:12

Мер Києва Леонід Черновецький за тиждень до свого дня народження згадав маму та зізнався, на що чекає від Олеся Довгого.

Про все "Льоня-Космос" розповів під час відкриття алеї журналістів, пише "Українська правда. Київ".

"Я пам'ятаю, для мене головним привітанням була завжди моя покійна мама. Вона телефонувала мені з самого ранку, раніше за всіх. І вона розказувала мені, як я народився. А народився я о 4 годині ранку", - почав Черновецький свої спогади.

"Для мене це завжди було зворушливо... Усі ці розповіді - вона мені розказувала, як це було, хто з її друзів був присутній, скільки я важив... 52 кілограми! Ой 52 сантиметри був зріст, а скільки кілограмів, я, чесно кажучи, не пам'ятаю зараз, бо вже 3 роки як її немає", - зауважив мер.


"Я всю цю історію не забуваю. Хоча вона розказувала її мені протягом 50 років, я завжди слухав її з превеликим задоволенням. Це було для мене головне привітання", - ще раз наголосив космічно-столичний голова.

До дня народження Черновецького ще місяць, а він уже чекає...

Як зауважив Черновецький, для нього в основному важливі емоційні подарунки, а не матеріальні. "Бо все в житті у мене є. І навіть більше того", - пояснив він.

"Мені приємно і я чекаю дзвінків від своїх дітей, мені важливі привітання моєї дружини, мого заступника першого по Київраді Олеся Довгого - він мій хресник і хороший, добрий хлопець, дуже здібний і дуже розумний", - зайвий раз прорекламував Довгого мер.

Водночас офіційні привітання, за словами Черновецького, він сприймає як привітання другого порядку.

Подарунки ж, як відзначив Леонід Михайлович, "будуть класні від тих, хто знає, як я живу і які предмети мені особливо цікаві".

А зараз для повного щастя "Космосу" не вистачає, за його словами, лише бюджету, добудови метро і ще дечого. А все решта у нього, як він каже, є.

Фото "Української правди"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів