Мікі Рурк одружується з російською моделлю?

10 грудня 2009, 13:24
Голлівудський ловелас Мікі Рурк , схоже, знову збирається піти під вінець.

Подейкують, що обраницею актора стала російська модель. Щоправда, іноземні та російські ЗМІ розходяться щодо того, яка саме красуня підкорила Рурка.

Так, за даними газети "New York Post", Рурк зробив пропозицію не аби кому, а нареченій Діми Білана - Лєні Кулецькій. І, за даними джерела, дівчина погодилася.

"Вони ще не призначили дати і взагалі нічого конкретного не планують. Мікі просто знає, що хоче одружитися в квітні, і питав, з чого складається традиційне російське весілля", - заявили журналістам друзі артиста.

Нагадаємо, нещодавно папарацці підловили Рурка в компанії Кулецької на одній з лондонських вечірок. Мовляв, голлівудську зірку так підкорила російська білявка, що він втратив голову.


Рурк та Кулецька з'явилися разом на одній з вечірок. Після того пішли чутки про їхній роман

Однак Білан та його кохана категорично спростовують чутки про те, що Лєна збирається заміж за Мікі.

"Жодного весілля у Лєна та Мікі Рурка не планується. Вони просто приятелі - не більше", - пояснили переможець "Євробачення-2008" та Кулецька.

А видання "Комсомольская правда" запевняє, що іноземні ЗМІ просто переплутали одну російську модель з іншою.

Мовляв, оскільки Рурк та Кулецька разом знімалися в одній фотосесії, то й білявку, яка частенько з'являється в компанії актора прийняли за подружку Білана.

Насправді ж, обраницею Мікі стала інша російська модель - Анастасія Макаренко. Саме з нею артист крутить роман і планує повести під вінець.

Білявку Настю іноземні ЗМІ переплутали з наречною Білана?

До речі, Рурк вже двічі намагався створити сім'ю. Так, у 1989-му році голлівудська зірка одружився з актрисою Деборою Фьорер. З нею артист прожив 8 років.

Потім серце Мікі підкорила партнерка по фільму "Дика орхідея" Кері Отіс. Парочка двічі розходилися та сходилася. Але зрештою остаточно припинила стосунки.

Фото hotmommagossip.com та з сайту "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів