Безсонова хоче на телебачення

10 грудня 2009, 17:45
Чемпіонка світу з художньої гімнастики Ганна Безсонова зізналася, що мріє працювати на телебаченні.

"Саме зараз над цим працюю. Збираюся вчитися і пробиватися на ТБ", - сказала спортсменка під час інтернет-конференції на "Комсомольскій правді в Україні".

Безсонова зауважила, що перш ніж іти на телебачення, їй доведеться ретельно підготуватися.

"Спостерігати і вбирати - цього, безумовно, мало. Все-таки робота на телебаченні вимагає спеціальної підготовки. Відразу з гімнастичного килима неможливо працювати у кадрі, і щоб це було добре і красиво. Тому зараз мені допомагають, і не виключено, що в майбутньому ви зможете оцінити мої здібності у ролі телеведучої", - зазначила вона.

До речі, Ганна сподівається, що її спортивний досвід допоможе впоратися з брудом характерним для шоу-бізнеса.


"Річ у тому, що у великому спорті ситуація та ж. Здавалося б, великий спорт, повинно все бути по-чесному, але на жаль. Не завжди все було справедливо, тож мені не звикати. Навпаки, я навчилася з цим боротися. Думаю, досвід, отриманий у спорті, допоможе мені вижити в шоу-бізнесі", - пояснила гімнастка.

Нагадаємо, не так давно Безсонова стала редактором одного з глянцевих видань. Спортсменка не приховує, що у неї немає жодного журналістського досвіду.

"Для мене це все нове. День у день вчуся, вдосконалююсь. Відкриваю для себе нові можливості і нову професію. Не виключаю, що буду займатися ще чимось. Ця робота не буде забирати весь мій вільний час, тож я наразі у пошуку. В журнал потрапила на загальних підставах. Я давно була знайома з цією командою і вносила свої ідеї - тому і запросили", - зауважила Ганна.

Фото "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів