Владислав Галкін залишився без дружини

14 грудня 2009, 12:12

Російський актор-дебошир Владислав Галкін розлучився з дружиною - актрисою Дариною Михайловою, пише "Life.ру".

 
Подружжя подало на розлучення ще влітку цього року. А кілька місяців тому Владислав і Даша роз'їхалися по різних квартирах. І от з тепер актори офіційно розлучені.

"Усі папери підписали тиждень тому, тепер вони офіційно розлучені. Але по суті нічого не змінилося, сім'я розвалилася давно, під одним дахом вони вже не жили", - зауважила мати Владислава Олена Галкіна.

І хоча чорна кішка пробігла між подружжям вже давно, останньою краплею для Михайлової став інцидент за участю чоловіка.

Нагадаємо, у липні цього року 38-річний Галкін влаштував стрілянину в одному з барів Москви. В результаті сутички між актором та співробітниками міліції було поранено бармена.

Але на думку матері актора, причина розлучення зовсім в іншому, а саме у відсутності дітей.

"Багато хто говорить, що він (Владислав) страшно переживав, що Даша у такий ситуації кидає його. Але! Вона старша за нього на 9 років. У перші роки спільного життя вона обіцяла, що народить йому дитину. Але потім у них щось не склалося", - зізналася Олена Галкіна.

"Був час, не приховуватиму, коли я страшенно нервувала. Зараз розумію, що крім шкоди собі, я нічого не отримала. Даша підбила собі соломки піду сі боки, за дев'ять років вона досягла всього", - додала мати актора.

Наразі ж, Владислав Галкін визнав, що дійсно вдарив бармена. Тепер артист очікує судового засідання, де вирішуватимуть його подальшу долю.

Фото "Дней.ру"

IDEALMEDIA