Гітарист "The Rolling Stones" виявився алкоголіком і "злим королем гоблінів"?

14 грудня 2009, 15:19
Екс-подружка гітариста "The Rolling Stones" Ронні Вуда росіянка Катя Іванова заявила, що музикант багато п'є й поводиться, немов 12-річна дитина.

Після того, як Вуд ледь не задушив 21-річну Катю, дівчина вирішила розповісти все, що думає про зіркового екс-коханці, пише "The Mirror".

"Все почалося як чарівна казка. Але потім виявилося, що ця казка зовсім не добра. Коли ми з Ронні переїхали до замку, мої друзі сміялися і говорили: "Ну все, ти тепер як принцеса, замкнута у вежі". Він перетворився на Джекілл та Хайда. А я опинилася замкненою там зі злим королем гоблінів", - заявила Іванова в інтерв'ю виданню "Hеllo".

За словами Каті, яка більше року зустрічалася з 62-річними музикантом, у всьому винен алкоголь. Мовляв, саме пристрасть Ронні до спиртного й зруйнувала стосунки.

"У день мого народження він розбудив мене, принісши у ліжко шампанське і ікру. Але я спустошила лише два келихи, а він продовжував пити! Потім ми пішли у ресторан, який він орендував. Мені принесли дуже гарний торт, і всі офіціанти співали "З днем народження тебе!". А він був п'яний. Це було жахливо", - зізналася дівчина.


"Він не вміє пити. Навіть якщо, напившись, він не ставав огидним, він починав повторювати одні й ті самі жарти. Це дратувало", - додала вона.

Однак Іванова не приховує, що й сама любить випити. Але росіянка запевняє, що знає коли зупинитися, а от Вуд - ні.

Катя вирішила, що Ронні забагто п'є

"Треба бути дуже сильною, щоб жити з такою людиною. Я - сильна, але не люблю переживати увесь час за такі речі. Я виросла зі стосунків з ним. Який сенс зустрічатися з чоловіком старшим за себе, якщо він поводиться, немов 12-річний?", - зауважила вона.

За словами Каті, Ронні хотів продовжувати їхні стосунки, але вона категорично відмовилася.

"Гадаю, йому потрібна мама. Так, саме з такою людино йому і треба бути поруч. Я намагалася стати такою, але це не робило мене щасливою. І я вирішила: "Мені лише 21 рік, з якого дива я маю сидіти тут і переживати за нього?", - пояснила росіянка.

"Ніколи не зустрічайтеся з алкоголіками і намагайтеся обирати компанію свого віку. Найважливіша річ, яку я зрозуміла - вік дійсно має значення. Тепер я гуляю з хлопцями мого віку, і у нас є багато спільного", - резюмувала Катя.

Нагадаємо, Вуд познайомився з Івановою майже 1,5 роки тому. Тоді дівчина працювала офіціанткою в одному з лондонських ресторанів.

Фото "Mahalo Fasion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів