Причиною бійки Шуфрича і Луценка став спермотоксикоз?

15 грудня 2009, 12:02

Голови міліції Криму та депутат України Геннадій Москаль розкрив підґрунтя п'ятничного інциденту між "регіоналом" Нестором Шуфричем і міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Я знаю, чому Нестор Іванович так відреагував під час своєї зустрічі з міністром внутрішніх справ. Необхідно шановному Несторові Івановичу негайно одружитися, бо в нього надзвичайна проблема - спермотоксикоз! У нього, бачте, з жінками не ладиться, ото він на чоловіків і кидається", - поспівчував своєму колезі по Парламенту нардеп Геннадій Москаль.

"Є, правда, ще один спосіб позбутися спермотоксикозу, але Нестор Іванович, напевне, знає його і без чужих порад", - натякнув на надзвичайні обставини справи політик.

Відповідаючи на закид Москаля Шуфрич зазначив: "Це, мабуть проблеми з жінками у того, хто ходить до гей-клубів".


Регіонал уточнив, що у гей-клубах нібито бачили Юрія Луценка. Про це регіонал заявив в ефірі ТВі.

А що стосується бійки з міністром, то у Шуфрича є пояснення своєї поведінки:

"Якби це був не Луценко, якби він свого часу не ударив іншу посадову особу ногою... якби це був не Луценко, і він не використовував випадки фізичного насильства до інших...я зробив би все, щоби уникнути цього випадку", - розтлумачив регіонал, маючи на увазі випадок, коли Луценко вдарив мера Києва Леоніда Черновецького.

Водночас, Шуфрич стверджує, що не підтвердилися факти побиття його колишньої дружини, на які посилався Луценко.

Депутат визнав, що у квітні 1998 року він довідався, що "мати його молодшого сина" написала заяву до міліції щодо нанесення їй тілесних ушкоджень.

"Відбулася певна родинна суперечка, яку я не уповноважений обговорювати, тому що вона стосується членів моєї родини, але я був відкритий для розслідування, розслідування було проведено, факти не підтвердилися, враховуючі конфіденційні обставини, які стосуються іншої сторони, не мене, і подальші коментарі я зможу розкрити трошки пізніше", - пояснив Шуфрич.

Він звернув увагу, що ці події сталися під час парламентської кампанії, і "відбулася певна провокація, яка не спрацювала, але яку час від часу використовують".

Як відомо, словесний конфлікт Москаля і Шуфрича має давню історію. Ще в 2005-му році Москаль, перебуваючи на посаді заступника міністра внутрішніх справ, сам обдзвонив журналістів, щоб розповісти, що в дитинстві Шуфрич впав з колиски головою вниз.

Після цього Шуфрич звинуватив Москаля в тому, що він перед візитом президента Кучми в Дніпропетровськ спустив по Дніпру на баржі 400 бомжів і повій.

Сам Нестор Шуфрич є знаним любителем публічних бійок. Вперше Шуфрич засвітився у 2004-му році у бійці в ЦВК. При цьому в запалі бійки оголив торс. У 2005-му Шуфрича вдарила головою об цементову підлогу міліція, коли він захищав екс-губернатора Закарпаття Івана Різака.

В день інавгурації Ющенка Шуфрича побили на Майдані кефіром і печеною картоплею прихильники президента.

У 2008-му він півроку домагався бійки з головою управління держохорони Валерієм Гелетеєм. В той же рік він побився з Миколою Рудковським, через різін погляди на прем'єра Тимошенко.

Бився Шуфрич із своїми соратниками. Після політради Партії Регіонів він вдарив в обличчя свого однопартійця Сергія Льовочкина, який колись обізвав Юлію Тимошенко "жінкою з впалими грудьми".

А ще Євген Червоненко називає Шуфрича "юним барабанщиком" за те що Шуфрича по молодості штовхнули в барабан в якомусь кафе під час бійки.

Фото Мустафи Найема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів