Лідер "Aerosmith" почав боротьбу з болем

23 грудня 2009, 10:43
Вокаліст рок-гурту "Aerosmith" Стівен Тайлер звернувся за допомогою до спеціалістів реабілітаційного центру. Артист вирішив позбутися залежності від знеболювальних препаратів, пише " People ".

"За допомогою моєю родини та команди фахівців-медиків я візьму відповідальність за управління своїм болем. Мені не терпиться повернутися на сцені і в студії до моїх колег по групі", - зізнався музикант.

Справа у тому, що в останні роки 61-річний Тайлер отримав чимало травм під час концертів. Так, у серпні цього року "Aerosmith" навіть відклав своє турне після того, як на одному з концертів вокаліст поламав плече і травмував голову.

"Моя сім'я і я цілком підтримуємо рішення мого батька про звернення за лікуванням. Він мужня людина. Ми любимо його і пишаємося, що він отримує допомогу, щоб впоратися з болем та залежністю від знеболюючих препаратів", - зауважила донька музиканта Лів Тайлер.

Нагадаємо, у листопаді цього року в ЗМІ з'явилася інформація про те, що з "Aerosmith" йде незмінний вокаліст Стів Тайлер.


Однак наразі співак запевняє, що після лікування обов'язково повернеться до колективу.

"Я люблю "Aerosmith", я люблю виступати як вокаліст в "Aerosmith", - пояснив Тайлер.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів