Сара Пейлін влаштовуватиме регулярні шоу

12 січня 2010, 13:57

Екс-губернатор американського штату Аляска Сара Пейлін береться за старе. Після історії з порно Сара знову буде телеведучою, повідомляє ВВС.

Пейлін підписала контракт з телеканалом Fox News. Відтепер, за словами представників телеканалу, жінка регулярно з'являтиметься у його передачах протягом найближчих кількох років.

За даними "Washington Post", Пейлін готують роль коментатора, однак час від часу вона збирається вести шоу, в яких будуть "надихаючі історії про простих американців".

Власне, для Пейлін, яку колись "забракувала" Мадонна, досвід телеведучої - не новий. У 80-х роках 20-го століття вона вже працювала ведучою спортивних новин.


Нагадаємо, Сара Пейлін здобула широку відомість у 2008-му році, коли стала кандидатом у віце-президенти США від Республіканської партії. Відтоді з‘являлося чимало жартів, скетчів і шаржів із використанням її імені.

Сара Пейлін достроково пішла у відставку з поста губернатора Аляски у липні минулого року. Наразі Сара Пейлін проходить по ряду судових позовів і розслідувань етичної сторони її діяльності на посту губернатора Аляски.

Фото "The Associated Press"

Детальніше читайте на "Українська правда. ЖИТТЯ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів