Черновецький змінював постіль щодня, а служниць йому постачав Аделаджа

15 січня 2010, 11:02
Скандальний пастор "Посольства Божого" Сандей Аделаджа постачав служниць тоді ще майбутньому мерові Києва Леоніду Черновецькому, а Черновецький змінював постіль щодня, любив гречку з фрешами і возив служницю на пікнік.

Про це в інтерв'ю з "Газете по-киевски" розповіла киянка Алла Фролова, чий чоловік до свого таємничого зникнення мав "якісь справи" з "Правекс-банком" Черновецьких.

"...Я почала відвідувати церкву "Посольство Боже", і мені пастор Сандей запропонував роботу - він на прохання Леоніда Черновецького, який був депутатом, набирав йому хатніх робітниць. Я погодилася", - розповіла Фролова.

За словами жінки, їй доводилося гнути спину на майбутнього мера з 8-ої ранку до глибокої ночі. При цьому в нагороду Алла, як вона сказала, отримувала зовсім не великі гроші.

Аделаджа підбирав Черновецьким хатніх робітниць

"Черновецькі робили у своєму будинку на Кріпосному провулку ремонт, щодня доводилося прибирати масу пилу", - продовжує екс-робітниця Черновецького.


"У великій дворівневій квартирі жила вся родина теперішнього градоначальника - крім Леоніда та Аліни (Айвазової), його діти - Степан і Христина. Вони зранку роз'їжджалися, а поверталися тільки надвечір", - продовжила свою розповідь жінка.

У будинку Черновецьких на ту пору, за словами Алли, працювало семеро жінок під командою хатньої управительниці.

"Щодня нашій начальниці Аліна Айвазова давала вказівки, що потрібно зробити, а вона потім передавала нам... Мені доводилося, крім прибирання, займатися пранням і готуванням", - додала Фролова.

Також киянка розповіла про деякі звички і смаки Черновецьких:

"Постільну білизну Черновецькі змінювали щодня. Стосовно їжі - вдома їли мало - в основному харчувалися у ресторані, що належав (не знаю як зараз) його дружині. Леонід Черновецький любив їсти гречку, пити фреші".

Черновецький любить гречку, фреші і свіже ліжко

Між іншим, за словами Фролової, Черновецький якось звозив одну свою хатню робітницю на пікнік, без дружини:

"Мені напарниця по хатній роботі розповідала, що якось хазяїн - Черновецький - їздив кудись на природу, поїсти шашличків без дружини, і її брав із собою".

У Черновецьких Фролова пропрацювала, за її словами, лише кілька місяців. Потім її без пояснення звільнили, про що жінці повідомила хатня управительниця. У той же час запитати в Айвазової причину звільнення Фроловій, як вона відзначила, не дозволили.

Фото "Світського життя" та "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів