Джолі і Пітт ділять майно і дітей?

25 січня 2010, 12:25

Найпопулярніше подружжя Голівуду Анджеліна Джолі та Бред Пітт розлучається, пише "The Sun".

Подейкують, що актори, які разом з 2004-го року, вже готують папери про розподіл майна та опіку над дітьми.

Таку сенсаційну заяву видання зробило, посилаючись на своє джерело.

"Це не секрет, вони були в досить натягнутих стосунках близько року. Вони навряд чи проводять час разом, і коли вони удвох - це дуже небезпечне. Вони хочуть різного від життя", - заявила журналістам наближена до акторів людина, яка побажала залишитися невідомою.


Підтвердженням слів анонімного джерела, видання приводить той факт, що Джолі відмовилася провести різдвяні свята з родиною Пітта.

Та й самого Бреда останнім часом неодноразово бачили в компанії колишньої коханої та одвічної суперниці Анджеліна - Дженіфер Аністон.

До того ж, ходять чутки, що й сама Джолі дещо захопилася вчителем з Росії. Останній допомагає актрисі на зйомках фільму "Солт", де Енджи грає агента ЦРУ, якого підозрюють у роботі на російську розвідку.

Також, не так давно Анджеліна заявила, що хоче всиновити сьому дитину. А коли Бред дав чітко зрозуміти, що не готовий до ще однієї дитини в домі, актриса заявила, що оформить всі папери без згоди коханого.

Наразі пара Джолі-Пітт вирішує, яким чином їм поділити спільні гроші, а це, між іншим, близько 300 мільйонів доларів.

Так само актори мають вирішити питання щодо дітей. Нагадаємо, у подружжя підростає шестеро дітей. З них троє прийомних: 7-річний Меддокс з Камбоджі, 4-річний Пекс з В'єтнаму та 3-річна Захара з Ефіопії. Рідних дітей у Анджеліни та Бреда троє: 2-річна Шайло та 14-місячні близнята Вів‘єн та Нокс.

Щоправда, видання "People" з посиланням на друзів пари запевняє, що у Джолі та Пітта все добре. Мовляв, ніхто ні з ким не розлучається.

Однак ані Анджеліна, ані Бред не поспішають спростовувати, чи підтверджувати чутки про розлучення.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів