Валевська розгнівала НТКУ, бо хоче на "Євробачення" від Росії?

28 січня 2010, 14:40

Співачка Наталя Валевська подала заявку на участь у російському відборі конкурсанта на пісенний конкурс "Євробачення-2010".

Мовляв, артистка планувала брати участь у національному відборі, але не судилося.

Нагадаємо, Національна телекомпанія України вже обрала Васю Лазаровича, який в травні поїде до Норвегії представляти Україну.

Подейкують, що через бажання представляти Росію, Валевська потрапила в немилість до президента Національної телекомпанії України Василя Ілащука.


За словами продюсера Валевської Володимира Пригладя, у телефонній розмові Ілащук оголосив співачку персоною нон грата в ефірі Першого національного каналу.

"З сьогоднішнього дня співачки Наталії Валевської не буде в ефірі Першого національного", - приводить він слова Ілащука.

Валевську змусили замовчати на Першому Національному?

У результаті з ефіру Першого Націонлаьного зняті вже підготовлені сюжети та програми за участю Валевської.

"Нам щиро незрозуміла позиція президента НТКУ. Якщо раніше Наташа була частим гостем різних програм Першого Національного та її продовжували запрошувати на зйомки, значить, це було продиктовано інтересом глядачів каналу до особистості Валевської. Але тепер керівництво телеканалу свідомо йде проти інтересів аудиторії, виключаючи популярну співачку з ефіру", - зауважив продюсер співачки.

Нагадаємо, це вже не вперше українські артисти хочуть представляти на "Євробаченні" Росію.

Так, минулого року після скандалу з НТКУ підопічна продюсери Олени Мозгової Настя Приходько виступала на пісенному конкурсі від Росії.

За матеріалами агентства PR Batteries!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів