Шарліз Терон пішла від нареченого після 9 років стосунків?

1 лютого 2010, 15:41
Голлівудська актриса Шарліз Терон після дев'яти років стосунків покинула свого нареченого - ірландського актора Стюарта Тау нсенда, повідомляє "The Daily Mail" з посилання на близьких друзів актриси.

"Стюарт досі близький Шарліз, але вона каже, що під час мексиканських канікул зрозуміла, що стосункам прийшов кінець. Вони стали більше як брат і сестра, а не коханці. Вона (Шарліз) сама поставила крапку", - розповіло джерело, наближене до Терон.

І дійсно, саме після відпочинку в Мексиці Шарліз перестала носити антикварну каблучку, яку їй подарував Стюарт.

Раніше ж 34-річна актриса зізнавалася журналістам, що для неї ця каблучка "дуже і дуже дорога".

"Стюарт подарував її мені на знак свого кохання. Я інколи її не зніматиму", - запевняла кінозірка.


Шарліз і Стюарт більше не пара?

Однак саме відсутність на пальці каблучки, за словами друзів Терон, й підтверджує закінчення стосунків між актрисою та Таунсендом.

Подейкують, що парочка вже живе окремо одне від одного:

"Шарліз залишилася в маєтку на Голлівудських пагорбах, який оформлений на її ім'я. А він (Стюарт) зібрав усі речі й переїхав до їхнього спільного будинку на пляжі Малібу".

Наразі Терон та її екс з'ясовують усі фінансові питання. Мовляв, вони були разом так довго, що більшість їхніх заробітків та майна вважається спільним.

Шарліз відмовляється коментувати свій розрив з коханим, називаючи це "маячнею".

Щоправда, друзі актриси запевняють, що Терон була здивована, що історія про її розкол зі Стюартом не була оприлюднена раніше. Однак кінозірка не готова говорити про це.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів