Янукович-син тримає дружину на бульйонах і кефірі

2 лютого 2010, 13:05

Сина регіонала Віктора Януковича-молодшого от-от випишуть з пологового. А поки що Вітя носить дружині дієтичні передачки, пише "Сегодня".

Віктор Вікторович регулярно приносить дружині Ользі Корочанській обіди - дієтичні домашні бульйони і кефір.

А біля палати, де лежить породілля, стоять десятки ваз з білими голландськими трояндами та ромашками - це подарунок щасливого батька.

"Незважаючи на те, що хлопчик народився швидко, його тато дуже переживав - поки дружина народжувала, Віктор Вікторович нервово нарізав кола по коридору та не випускав з рук телефон", - розповідає джерело в клініці, де народжувала жінка Януковича.


"Коли ж дитина видала перший звук, він відразу почав обдзвонювати своїх близьких. Одним з перших дізнався цю радісну новину Віктор Федорович - син розповів йому, що той став дідом утретє", - додає джерело.

Віктор Янукович скоро забере сина Іллю додому

Цікаво, що ще зовсім нещодавно повідомлялося, що під час пологів Вітя тримав Олю за руку і казав їй хороші слова, а не намотував кола з телефоном у руці.

Нагадаємо, у вівторок кандидат у президенти Віктор Янукович збирався "зрозуміти характер" свого онука, нарешті його відвідавши.

Так само на вівторок було заплановано зробити новонародженому Іллі Януковичу щеплення БЦЖ. Нині третій онук Януковича-старшого багато їсть і мало спить.

Маленький Ілля, який народився у суботу, вже цілком адаптувався у новому для себе світі. Про це газеті розповіли співробітники донецької лікарні, де і з'явився на світ первісток "Лідера Лідеровича".

Як повідомляється, вже у середу-четвер Ілля Янукович буде готовий до виписки. Та й його мама, кажуть, вже практично відновила сили після пологів.

Цікаво, що, за словами джерела, ім'я для дитини вибирала саме Ольга. Віктор Янукович сперечатися з дружиною не став.

До слова, Януковичі не випадково обрали згадану лікарню і навіть конкретний пологовий зал. Саме тут з'явилися на світ й інші два онуки Януковича-старшого - Саша та Вітя.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів