Онуку Саркозі зробили обрізання, а Карла Брюні образилась

2 лютого 2010, 14:39

Перший онук президента Франції Ніколя Саркозі був обрізаний згідно з єврейською традицією, повідомляє "EJP" з посиланням на єврейське радіо "Radio J".

"Обрізання було проведено у присутності рабина та моеля (служитель, якому довіряють провести обряд обрізання)", - розповів журналістам друг президента Жан Балкані.

І хоча на обряді була присутня майже вся родина Саркозі, сам президент не зміг приїхати через напружений робочий графік.

Власне, президент Франції виховувався у католицькій сім'ї, але має єврейське коріння. Мати Ніколя Саркозі народилася в родині Малла - однієї з найстаріших єврейських сімей міста Салонік на півночі Греції.


Нагадаємо, 13-го січня у сина французького президента Жана Саркозі та його невістки Джессіки Себаун-Дарті народився син.

Першого онука Ніколя Саркозі назвали Солал (Solal), як одного з героїв роману швейцарського письменника Альбера Коена. Ім'я походить від єврейського "Solel", що означає "той, що прокладає шлях", вказує шлях іншим людям, веде за собою.

Подейкують, що коли у 2008-му році Жан та Джессіка заручилися, дівчина попросила коханого почати вивчати Тору.

Ніколя Саркозі та Карла Брюні частенько стають героями публікацій у ЗМІ

Невістка французького президента виросла у сім'ї, яка суворо дотримується іудейських традицій.

Ну а поки син Ніколя Саркозі няньчиться з маленьким Солалом, перша леді Франції Карла Брюні ображається.

Як пише видання "Independent", красуню так образила пісня "Meno Male" італійської виконавиці Сімони Крістіні, що Брюні відмовилася брати участь у престижному музичному фестивалі у Сан-Ремо.

Представник Брюні пояснив, що Карлу зачепило те, що у пісні висміюється її чоловік Ніколя Саркозі.

У пісні "Meno Male" йдеться про те, що гламурна Карла Брюні ефектно відволікає увагу від політичних проблем чоловіка.

Однак, Сімона Крістіні додає, що "слава Богу, є Сільвіо", маючи на увазі скандального італійського прем'єра Сільвіо Берлусконі.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів