Олег Табаков не може себе контролювати

2 лютого 2010, 16:20
Відомий актор Олег Табаков страждає на булімію - розлад прийому їжі, який характеризується гострим посилення апетиту.

74-річний актор зізнається, що йому завжди хочеться їсти, і іноді він не може себе контролювати.

"Я не в змозі встояти! Ночами пробираюся на кухню, запихаю до рота шматок ковбаси. Лежу в ліжку і смокчу кільце (ковбаси), немов льодяник", - розповів Табаков "Экспресс-газете".

Та інколи неконтрольований апетит закінчується для актора непритомністю і викликом "швидкої допомоги", лікарі якої промивають Олегові Павловичу шлунок.

Зірка "Гори, гори моя зірка!" винить в усьому своє голодне дитинство, яке припало на період Великої Вітчизняної війни. Мовляв, після цього Табаков звик нічого не залишати на тарілці.


"У тата завжди були заначки. Цукерки, сухарики, шматочки ковбаски розпихані по усім кишеням. Порожній шлунок завдає йому дискомфорт", - розповів син табакова Антон.

"Дієти тато ненавидить. Потерпить якийсь час, поголодує перед виставою, а після наїдається від душі", - додав він.

Наразі медики намагаються змусити актора харчуватися правильно.

До речі, булімія зазвичай виникає на фоні стресів і перевантажень.

"Від цієї хвороби Табакова страждає вся його сім'я. Він нервує, дратується. У рідних бачить ворогів, адже його дружина Марина змушує чоловіка сидіти на дієтах, а діти їй підігрують", - зауважили колеги Табакова.

"Небезпека у тому, що людина в такому стані може прийняти "смертельну" дозу їжі, перевантажити шлунок, як це було з Елвісом Преслі", - додали вони.

Олег Табаков відомий за ролями у таких фільмах, як "Війна і мир", "Гори, гори моя зірка", "Сімнадцять миттєвостей війни", "Дванадцять стільців", "Незакінчена п'єса для механічного піаніно", "Кілкова днів з життя І.І. Обломова", "Людина з бульвару Капуцинів" та багато інших.

Фото polit.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів