"Depeche Mode" не їстимуть українські страви і просять 400 кіло льоду

4 лютого 2010, 08:35

Британський гурт "Depeche Mode" вже 8-го лютого ощасливить Київ своєю програмою "Sounds Of The Universe".

Житимуть легендарні електронщики в одному зі столичних готелів. При цьому їсти українське учасники "Depeche Mode" відмовилися, пише "Комсомольська правда в Україні".

Та все-таки Девід Гехан та компанія голодними не залишаться - разом з колективом приїде їхній особистий кухар.

Окрім цього серед багажу "Depeche Mode" значаться і печі. Подейкують, що музиканти дуже люблять м'ясо-гриль. Його вони і збираються їсти у Києві.


Від організаторів британським зіркам знадобилися лише фрукти та 400 кілограмів льоду.

Згідно з райдером, у гримерках та за сценою на "Depeche Mode" повинні чекати рушники, а температура у приміщеннях не повинна бути нижчою за 21 градус тепла.

Для шоу у столичному "Палаці Спорту" артисти везуть 80 машин з апаратурою. Обслуговуватиме всю цю техніку команда з 75 людей.

До речі, сцену для туру "Sounds Of The Universe" оформляв легендарний художник і фотограф Антон Корбайн. Колись група проголосила його своїм п'ятим учасником колективу. Корбайн встиг попрацювати з усіма рок-зірками першої величини, зокрема з "U2", "REM", "Metallica", "Nirvana".

Під час виступу група виконає 23 композиції з нового альбому, а також старі хіти. А на розігріві у легенд виступить британська команда "Nitzer Ebb", яка грає музику в стилі техно-індастріал.

Нагадаємо, того ж таки 8-го лютого кияни зможуть потрапити на концерт ще однієї британської зірки - гітариста та співака Кріса Рі.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів