Макарський з дружиною оселилися в лікарні

5 лютого 2010, 15:08

Популярний російський актор Антон Макарський пережив складну операцію. Однак зірка серіалу "Бідна Настя" не збирається довго "відпочивати" на лікарняному ліжку.

У січні Макарському зробили складну операцію із заміни тазостегнового суглобу.

"Суглоб я травмував ще три роки тому під час ранкової пробіжки - просто невдало повернув ногу. Мене замучили сильні болі, але наші лікарі запевняли, що це звичайне розтягнення", - розповів журналу "7 дней" актор.

Та, коли нещодавно Антон був в Ізраїлі, він вирішив показати свою ногу місцевим спеціалістам.


"Мені одразу ж поставили діагноз: запущений артрит. Сказали, що суглоб сильно зруйнований, операцію необхідно робити якнайшвидше", - згадує Макарський.

Тож актор вирішив не втрачати час і ліг під ніж ізраїльських хірургів.

"Зараз почуваюся чудово - лежу, задер ногу і відпочиваю. Потихеньку починаю ходити - гуляю з паличкою коридором", - розповів Макарський.

Та навіть у лікарні Антонові сумувати не доводиться:

"Дружина Віка весь час поруч, нам дозволили разом жити у палаті".

Антон Макарський з дружиною живуть у лікарняній палаті

Окрім цього, за словами Макарського, його постійно провідують мати, батько, сестри і брат. Мовляв, вони вже давно емігрували і живуть в Тель-Авіві.

"Ми бачимося рідко, а тут випала несподівана радість щоденно спілкуватися з рідними людьми", - додав актор.

До речі, вже 10-го лютого Антон планує повернутися на знімальний майданчик. У Санкт-Петербурзі стартують зйомки нового телесеріалу за участю актора.

Нагадаємо, Антон Макарський відомий за роллю у російській версії мюзиклу "Собор Паризької Богоматері". У російському варіанті пісні "Belle" актор виконує партію Феба.

Фото "LiveStory"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів