Пітт і Джолі захищатимуть своє кохання в суді

9 лютого 2010, 12:46

Найвідоміша пара Голлівуду Анджеліна Джолі та Бред Пітт подали позов на британське видання "News of the World". Саме на сторінках цього таблоїду з'явилося перше повідомлення про розкол у стосунках акторів.

Зокрема, йшлося про те, що Пітт та Джолі вже почали ділити спільне майно та опіку над шістьма дітьми.

Та 46-річний Бред і 34-річна Анджеліна зажадали, щоб видання зняло зі свого сайту статтю та вибачилося за "втручання в особисте життя та помилкові твердження., які було розтиражовано іншими ЗМІ", передає "Reuters" з посиланням на адвокатів акторів.

Однак, за словами представників адвокатської контори "Schillings", "News of the World" відмолися виконати вимоги Пітта та Джолі. Тож актори, за порадою своїх адвокатів, подали на журналістів до суду.


Наразі жодних подробиць позову не повідомляється. Та й самі Анджеліна та Бред не поспішають робити офіційних заяв.

Натомість парочку бачили разом на нещодавньому матчі за Суперкубок з американського футболу. За словами очевидців, актори виглядали цілком щасливими.

Нагадаємо, одразу після інформації про розрив стосунків між Джолі та Піттом з'явилися інші чутки. Мовляв, закохані дійсно були на консультації у адвокатів. Однак не для того, щоб розійтися, а навпаки - щоб підписати дошлюбний контракт.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів