Янковського і Самохіну довели до смерті омолоджуючі процедури?

18 лютого 2010, 17:12

Російський актор Станіслав Садальський вважає, що розвиток ракових пухлин у більшості відомих артистів спровокували омолоджуючі процедури, пише "Комсомольская правда".

Днями у своєму блозі в інтернеті Садальський навів діалог із зіркою серіалу "Бальзаківський вік, або усі чоловіки сво..." Жанною Еппле. Зокрема остання спитала у актора: "А чого ти не напишеш у своєму блозі, що послужило причиною смерті акторів Ані, Люби з "Ленкома", Олега, Саші?".

На що Садальський спочатку відповів, що йому якось ніяково про це говорити, а потім видав:

"Категорично забороняю лікарям косметичних клінік вводити в організм стовбурові клітини".


"Так, за їхньої допомоги відбувається диво на короткий момент рік, два організм молодшає і оновлюється. Але одночасно провокує ріст ракових клітин, і вони організм зжирають миттєво", - пояснив артист.

Згодом Станіслав Садальський підтвердив журналістам, що у розмові з Еппле він мав на увазі саме покійних акторів Анну Самохіну, Любов Поліщук, Олега Янковського та Олександра Абудлова.

"Всі вони омолоджувалися (стовбуровими клітинами). І ми цих артистів втратили", - зауважив він.

Садалський вважає, що у смерті його колег винні омолоджуючі процедури

Медики також підтверджують, що стовбурові клітини можуть перероджуватися у ракові.

"Стовбурові клітини, потрапляючи до певного органу, починають ділитися, перевтілюватися у клітини цього органу - і можуть відновити його. Але стовбурові клітини можуть піти і в іншому напрямку. Переродившись, перевтілитися у ракові", - пояснив директор Наукового центру біомедичних технологій РАМН академік Микола Каркіщенко.

Нагадаємо, актор Олег Янковський помер у травні 2009-го року від раку підшлункової залози. Кінозірки Любові Поліщук не стало у листопаді 2006-го року. Акторка так і не змогла побороти страшну хворобу: саркому хребта.

Ще один улюбленець мільйонів Олександр Абдулов помер від раку легенів у січні 2008-го року. А актриса Анна Самохіна померла зовсім нещодавно - в ніч з 7-го на 8 лютого цього року. Причиною смерті став рак шлунку.

Фото з жж Садальского

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів