Лара Фабіан заспівала киянам і повечеряла у зятя Тимошенко. ФОТО

24 лютого 2010, 17:36
Легендарна французька співачка Лара Фабіан виступила у Києві в рамках турне "Toutes les femmes en moi font leur show".

Вийшовши на сцену майже без акценту вона привіталась фразою "Добрый вечер, Киев".

Співачка виконала не лише старі і перевірені хіти, а й кілька старих - нових каверів з останнього альбому Лари "Every woman in me".

Останній альбом Фабіан присвятила всім тим жінкам, які якимось чином вплинули на її життя - на творче та особисте. У тому числі і матері, якій вона присвятила пісню італійською мовою, яку за словами Лари, мама співала на кухні, коли готувала обід.

Крім того співачка виконала кавери на пісні Джоні Мітчелл "Both Sides Now" і Даяни Росс "Do You Know Where You Going To".


Не обійшлось і без відомої пісні "Je T`Aime", яку вона почала співати, лежачи на диванчику, що стояв на сцені. А на біс" Лара Фабіан виконала "Adagio".

Київські шанувальники до приїзду свого кумира готувались ретельно: під час концерту задарували квітами, м'якими іграшками та листами.

Відома француженка дуже лагідно ставиться до своїх шанувальників.

"Вони дають мені крила і спонукають до всього, що я роблю. Вони - мої Ангели", - зізналась Лара.

До речі, у Києві для Лари Фабіан спеціально підбирали чорний рояль, який був би співзвучний із її голосом.

"Я щодня працюю над своїм голосом, як піаніст дбає про свій інструмент, я дбаю про голос, бо він - це моє життя. Тому щодня роблю спеціальні вправи", - розповіла Фабіан.

Як стало відомо, у Києві Лара Фабіан залюбки куштувала українські страви. Так, співачка навмисне попросила, щоб у її меню включили максимальну кількість традиційних українських страв: борщ, деруни, вареники.

Зокрема, француженка за час перебування у столиці вечеряла у ресторанах, які належать доньці та зятю Юлії Тимошенко Жені та Шону Карру.

Встигла Фабіан і пройтися по київських бутіках. Щоправда, не відомо, чи щось таки прикупила собі артистка.

До речі, київський виступ Лари Фабіан відвідали Олег Скрипка, Тіна Кароль, Аліна Завальська, Євгенія Власова та Лері Вінн.

Велике турне співачки "Toutes les femmes en moi font leur show" розпочалося 25 вересня у Брюсселі і триватиме до березня 2010 року.

За матеріалами "ТСН" і "Комсомольської правди в Україні"

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів