"Мумій Троль" подорослішав: пише книжки, шиє одяг і співає колискові

25 лютого 2010, 16:23
Лідер гурту "Мумій Троль" Ілля Лагутенко став письменником та дизайнером одягу.

Нещодавно побачила світ перша книжка співака "Книга мандрівок. Мій Схід". Наразі Ілля працює над "Північчю", а на черзі ще "Захід" і "Південь", пише "Комсомольская правда".

Усі майбутні чотири томи матимуть багато ілюстрацій та фотографій самого Іллі - дитячих, студентських, армійських та сучасних.

"Книга мандрівок" - не путівник і не мемуари, це "книжка з картинками та розмовами", - зазначається на сайті гурту.

Для створення книги Лагутенко не використовує "літературних негрів", пише виключно самостійно. Каже, що ніхто крім нього самого просто не зможе вірно передати його враження від подорожей.


Відтепер самостійно він створюватиме й одяг для своїх фанатів. 10-го лютого до російських магазинів надійшла колекція одягу-унісекс, дизайн якого був розроблений гуртом "Мумій Троль".

Ілля з коханою дружиною Анею

"Хотілося придумати щось якісне та гарне, а не ці велетенські майки із дурними портретами учасників. Начебто в нас вийшло. Мені не соромно", - хвалиться Ілля.

Наразі сім'я Лагутенко мешкає у новенькому підмосковному котеджі. Доньці музиканта Валентині-Вікторії півтора роки, її улюблена колискова - це пісня "Мумій Троля" "Дельфіни" у живому татковому виконанні.

"Намагаюся віддати себе дитині по максимуму", - запевнив Ілля.

Нагадаємо, у Лагутенка також є син, народжений від першого шлюбу Лагутенко. За словами музиканта, хлопець віддає перевагу грі в регбі.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів