Жан-Клод Ван Дамм знімає квартиру у Києві

25 лютого 2010, 17:50
Відомий американський актор Жан-Клод Ван Дамм приїхав до Києва знімати бойовик під назвою "Вежа", пише " Сегодня ".

До столиці зірка кіно прибув у середу ввечері. У київському аеропорту Ван Дамма зустрів продюсер його майбутньої стрічки головний коняр України Олександр Онищенко.

Відомо, що зйомки фільму Ван Дамма, де він виступить режисером та виконавцем однієї з головних ролей, стартують навесні.

"А якщо бути точним, 15 квітня. Я орендую тут квартиру, і перегляну місця для зйомок - ті, що потрібні за сценарієм. Потім на кілька днів повернуся до Бельгії і знову до вас - до кінця травня", - розповів актор.

За словами ж продюсера фільму Онищенко, "Вежа" - це бойовик:


"У жанрі Ван Дамма, в якому він зазвичай знімається. Зйомки відбуватимуться у Києві, напевно, виберемо знакові столичні місця - Андріївський узвіз, Софійську площу", - сказав бізнесмен.

За його словами, сценарій до фільму написали американці, однак у роботі над проектом будуть задіяні українські актори, гримери, оператори, апаратура та кіностудія.

До речі, кастингом акторів керуватиме сам Ван Дамм. Зйомки фільму планують завершити до наступного Канського кінофестивалю.

До речі, екс-коханий моделі Сніжани Онопки знайомий з Жан-Клодом Ван Даммом десять років. За словами бізнесмена, в житті актор не такий агресивний, як у кіно.

"У нього гарне почуття гумору, а ще він може сказати українською:" Привіт, мене звуть Ваня". Так-так, так він себе називає і навіть так підписує свої SMS-ки!", - розповів Онищенко.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів