У Ющенків приховують народження нового нащадка?

2 березня 2010, 10:00

Друзі молодої сім'ї Андрія Ющенка та Лізи Єфросиніної підозрюють, що парочка може приховувати народження дитини. Мовляв, немовля мало з'явитися на світ ще у лютому, пише "Gazeta.ua".

"Ліза мала народити у лютому. Я щодня цікавилася, як її самопочуття і чи вона вже народила. Скоро весна, а про поповнення в сім'ї Ющенків нічого не чути", - розповіла подруга Лізи, піар-менеджер одного зі столичних модельних агентств Ірина.

Дівчина не виключає варіант, що у екс-президента вже міг з'явитися черговий нащадок. Просто про це не кажуть.

"Може, Ліза вже й народила, просто це тримають у таємниці. Те ж саме було з весіллям. Ніхто нічого не знав", - поділилась подруга Лізи.


Тиждень тому Ліза була на Дні народження Віктора Ющенка

Ірина запевнила, що після весілля Єфросиніна змінила номер телефону і звільнилася з роботи.

"Я надіслала їй sms, щоб привітати з весіллям, але виявилося, що вона навіть номер телефону після цього змінила. Видалилася з "Однокласників" і взагалі випала зі світського життя", - зауважила дівчина.

"Кажуть, працювала дитячим психологом у дитячому будинку, але звільнилася за тиждень до весілля. Вона любила приходити на покази нових колекцій, але востаннє бачила її торік у жовтні на якійсь прем'єрі. Прийшла з сестрою. Одягнула широку сукню, щоб не було помітно живота. Побула півгодини і поїхала додому", - додала Ірина.

Нагадаємо, востаннє Ліза Єфросиніна світила животиком на Дні народження свого свекра екс-президента Віктора Ющенка 23 лютого.

Вперше про вагітність Лізи заговорили у липні минулого року. Мовляв саме "цікаве положення" Єфросиніної й стало приводом до термінового весілля.

А у листопаді сам Віктор Ющенко заявив, що "ось-ось" у його сина Андрія з'явитися первісток. Щоправда, екс-президент додав, що Ліза чи то на 5, чи то на 6 місяці вагітності.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів