Меган Фокс перерахувала своїх чоловіків

3 березня 2010, 17:33

Одна з найсексуальніших актрис Голлівуду Меган Фокс розповіла, що за 23 роки в її ліжку побували лише два чоловіки, пише "The Daily Mail".

"Я (спала) всього лише з двома чоловіками за все своє життя. Це моє шкільне кохання і Брайян", - зізналася зірка "Трансформерів".

"Я ніколи не займалася сексом з тим, кого не кохаю. При одній думці про це мене нудить. У мене інколи навіть не було натяку на секс на одну ніч", - додала Меган, яка славиться відвертим висловлювання про силу між ногами.

Нагадаємо, Фокс та популярний за серіалом "Беверлі Хілз 90210" актор Брайян Остін Грін зустрічаються вже більше п'яти років. Час від часу парочка розходиться. Та схоже тепер все йде до весілля.


Меган запевняє, що Брайян - один з двох чоловіків, з якими вона займалася сексом

До речі, Меган познайомилася з Брайяном, коли їй було 18, а йому 30. За словами дівчини, їй довелося доводити коханому, що незважаючи на юний вік, їй є що запропонувати.

Наразі ж парочка живе на ранчо в околиці Лос-Анджелесу. Разом з Фокс та Гріном мешкає й син актора від колишніх стосунків - 8-річний Кассіус.

"Я мачуха у повному розумінні. Я почала доглядати за Кассіусом коли йому було три роки, і він не пам'ятає життя без мене", - зауважила Меган.

Фото "Еngagements"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів