Брюні хоче, що шлюб із Саркозі тривав вічно

12 березня 2010, 12:33

Колишня модель, співачка, а нині дружина президента Франції Карла Брюні, заявила, що її чоловік Ніколя Саркозі ніколи не став би їй зраджувати, пише "ВВС".

"Він ніколи не став би заводити стосунки на стороні. Ви коли-небудь бачили його фотографію з пасією?", - зауважила жінка в інтерв'ю британського телеканалу "Sky".

До того ж, Карла зізналася, що не проти, щоб її шлюб з французьким президентом тривав вічно.

"Я думаю, шлюб повинен бути вічним, але хто знає, що може трапитися. Я хотіла б, щоб він був вічним , я на це сподіваюся, але ми можемо завтра померти", - зауважила вона.


Щоправда, ці коментарі Брюні дала ще до того, як світові ЗМІ почали розповсюджувати чутки про те, що подружжя президента Франції на межі розлучення. Мовляв, Саркозі та Брюні зраджують одне одному з іншими.

Спершу чутки з приводу зрад першої пари Франції з'явилися на порталі мікроблогів Twitter. Проте згодом подібна інформація була розміщена на сайті респектабельної французької газети "Le Journal du Dimanche".

Карла Брюні впевнена, що коханий Ніколя їй не зраджує

Щоправда нещодавно стаття про Брюні-Саркозі зникла з сайту.

"Зважаючи на серйозну і шкідливу атаки на особисте життя людей служба новин JDD.fr вирішила відкликати цей пост", - йдеться на сайті видання.

У Єлісейському палаці ж воліють взагалі не говорити про ці чутки. Так, представник уряду Франції Люк Шатель зауважив, що "не тільки не коментує чутки, але і не коментую чутки про особисте життя президента та членів уряду".

Нагадаємо, Карла Брюні та Ніколя Саркозі одружилися у січні 2008-го року.

"Це просто казка, яка стала реальністю. Мені неймовірно пощастило закохатися в 40 років, зустріти того, за якого я можу вийти заміж", - зізналася Карла, для якої цей шлюб став першим.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів