У Януковича готуються прибрати Лазаровича

15 березня 2010, 15:38

На "Євробачення-2010" від України готуються обрати нового учасника. Вже навіть розпочато організацію проведення національного конкурсу по відбору.

Про це у коментарі ТаблоID заявила заступник голови адміністрації президента Ганна Герман.

"Ми вже почали організацію (конкурсу з національного відбору)", - сказала Герман.

Вона додала, що рішення про його проведення "може бути прийняте у найближчі два дні", як тільки буде призначено нового керівника Національної телекомпанії України.


"І ми тут же розпочнемо все для того, щоб відбувся конкурс", - додала заступник голови адміністрації президента.

Лазарович може так і не заспівати на "Євробаченні"?

"Я думаю, що буде конкурс (національний відбір) "Євробачення", хоча часу лишилося дуже мало. Але ми зробимо все можливе, щоб він відбувся і на УТ-1 прийде професійний, чесний чоловік який буде здійснювати прозорі дії, який має добру опінію в журналістському середовищі, і буде думати про те, як зробити збалансований канал, а не про те, як заробляти гроші на сумнівних ситуаціях", - заявила Ганна Герман.

Так, у понеділок стало відомо, що скандальний президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук написав заяву про звільнення.

За словами Герман, усі шасни очолити НТКУ має режисер та продюсер Єгор Бенкендорф.

Нагадаємо, 10 березня представники вітчизняного шоу-бізнесу надіслали на адресу президента Віктора Януковича листа, в якому вони просять президента розібратися з ситуацією з призначенням для участі в цьогорічному "Євробаченні" співака Василя Лазаровича.

Фото з сайту absurdu.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів