Лазарович хоче достукатися до Європейського суду, а Alyosha обирають пісню

23 березня 2010, 13:50

Екс-конкурсант від України на "Євробачення-2010" Василь Лазарович хоче через Європейський суд вимагати протокол SMS-голосування. А переможниці Нацвідбору співачці Олені Кучер Alyosha скоро оберуть конкурсну пісню.

Лазарович зібрався через Європейський суд вимагати протокол SMS-голосування. Про це у вівторок заявив сам невдалий учасник "Євробачення" на прес-конференції, пише "Обком".

"Причина національного відбору, що відбувся у минулі вихідні - був привід, гасло демократії. Я ж скажу, що під цим гаслом просто знову обдурили народ і зневажили поняттям демократії", - заявив Вася.

"На дану мить легітимність цього відбору може довести тільки протокол SMS-голосування, якого ніхто нікому не дає. Торік був такий самий казус у Європі й артиста змінили за місяць до "Євробачення". Нічого ще не втрачено", - впевнений Лазарович.


"Якщо нас не почують українські суди - ми звернемося у Європейський суд і будемо боротися за те, щоб покарали відповідальних за грубі порушення, довели нелегітимність проведення національного відбору і все-таки залишили мою кандидатуру, як легітимну кандидатуру представника на "Євробаченні", - пообіцяв Вася.

Оптимізму Василю, певно, додали санкції, яких Європейська мовна спілка застосувала щодо Національної телекомпанії України.

Призначений НТКУ Ілащука Василь Лазарович не хоче канути у небуття "Євробачення"

Водночас у вівторок 23-го березня о 16:00 відбудеться відбір пісні, з якою Альоша представить Україну на "Євробаченні-2010", повідомляє "Savik Shuster Studio".

Нагадаємо, 55-ий пісенний конкурс "Євробачення" пройде у норвезькому Осло 25, 27 і 29 травня цього року.

Як раніше писав ТаблоID, рішенням НТКУ Україну на "Євробаченні-2010" мав представляти співак Василь Лазарович.

Однак після приходу нової влади та нового керівництва НТКУ, було вирішено провести відкритий Національний відбір. В результаті було вирішено відіслати в Осло співачку Олену Кучер Alyoshа з піснею "To be free".

Однак вже наступного дня після Нацвідбору Альошу звинуватили у плагіаті, а згодом співачці було запропоновано змінити пісню для "Євробачення-2010".

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів