Вікторія Бекхем у Москві просила рибу без очей

26 березня 2010, 17:32

Днями Вікторія Бекхем, дружина футболіста, а віднедавна і модельєр, завітала до Москви.

Там жінка збиралася презентувати свою нову колекцію для вузького кола глядачів. Подейкують, що одяг Вікторії умістився у 9 валізах, пише "Комсомольская правда".

Організатори готувалися до приїзду зірки три місяці, виконуючи усі вимоги стосовно охоронців, стилістів, асистентів. Екс-"Spice Girl" забажала також відвідати Большой театр.

"Вікторія гуляла по Кремлю та Красній площі, дала кілька автографів шанувальникам, потім обідала у ресторані, ввечері разом із Аллою Вебер, Наомі Кемпбелл та Дашею Жуковою подивилася у Большому театрі балет "Полум'я Парижу" та поїхала вечеряти", - розповіли в оточенні організаторів візиту.


Щоправда, плани Бекхем дещо попсувала погода. Модниця аж ніяк не була готова до московської холоднечі й добряче змерзла. Між іншим, взуття, яке вона вибрала для прогулянки, було на 15-сантиметрових шпильках.

Повідомляється, що організаторів Вікторія справила чудове враження, виявилась відкритою, доброзичливою та товариською. За їхніми словами, жінка посміхалася так, "наче у неї не 32 зуби, а більше".

Найекзотичнішою з вимог місіс Бекхем була замовлена у ресторані біла риба без шкіри, кісток, голови та очних яблук.

"Вона погодилась дати кілька телеінтерв'ю, а у перервах постійно строчила смс та намагалася вчити російську за розмовником разом зі своєю командою. Усі від душі веселилися", - каже джерело.

Чутки про те, що разом із Вікторією приїхали її старші сини 11-річний Бруклін Джозеф та 7-річний Ромео, організатори категорично спростували.

А крім підкорення московських модниць, у планах Бекхем одягти першу леді Сполучених Штатів Мішель Обаму.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів