Регіоналки Бондаренко і Горіна взяли приклад з Геращенко і Лукаш

29 березня 2010, 00:25
У фракції регіоналів бебі-бум. Влітку мають народити 35-річна депутатка Олена Бондаренко та 43-річна Ірина Горіна, пише "Сегодня".

"Ім'я, візочок, одяг - усе це з'явиться вже після народження", - каже забобонна Горіна.

Народжуватиме жінка планує у серпні, а вже у вересні хоче повернутися на роботу. З дитиною Горіній допомагатимуть нянька, чоловік-бізнесмен, свекруха і старша дочка.

Старшій дочці регіоналки від першого шлюбу, Каті 23 роки. Цього року дівчина закінчила престижний вищий навчальний заклад КІМО.

"Коли я народила Катю, довелося перевестися на вечірнє відділення в університеті, влаштуватися на роботу на кафедрі, і ті 100 карбованців, що я заробляла, віддавати няньці. Тепер помічників у мене буде багато", - впевнена Горіна.

   Два роки тому у Пінчука Горіна була з віце-президентом Інтерпайпа Олександром Городецьким і дочкою Катею

А те, що народжуватиме Ірина у 43 роки, її не лякає.

"Я не вважаю, що це запізно. Так думають люди з радянським мисленням. В Америці і Європі жінка робить кар'єру, а потім, приблизно з 38 років, народжує", - ділиться думкою Горіна.

У 35-річної Бондаренко теж є дочка. 11-річна Поліна навчається в одній зі шкіл Донецька. І перша, і майбутня дитина в Олени - від чоловіка Андрія Бондаренка, якого нещодавно було призначено заступником міністра з надзвичайних ситуацій.

І хоча Бондаренко хотіла ще одну дитину, навмисно вагітність вони з чоловіком не планували.

"Я народилася у рік Тигра, моя дочка народилася в рік Тигра, і друга дитина також народиться в рік Тигра", - сміється Бондаренко.

  А рівно рік тому Бондаренко взяла участь у показі колекції для майбутніх матусь від Ірина Бережної та дуету LUVI

А ще, як розповіла депутатка, були й інші знаки, які віщували їй вагітність.

"Двом моїм приятелькам напередодні другого туру виборів наснилася я з дитиною на руках. Причому вони не знали про мою вагітність. Подруга сказала, що вважає це добрим знаком. Мовляв, або з тобою все буде добре, або ви (в сенсі Янукович) переможете на виборах", - розповіла Бондаренко.

Регіоналка планує півроку посидіти вдома з малям. Допомагати їй будуть чоловік і дочка, а також мама і тітка, що приїдуть у Київ з Макіївки.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів