Мадонна зніме старшу дочку в кіно, а меншу відвезе до біологічних родичів

29 березня 2010, 17:05

Мадонна допоможе своїй 14-річній доньці Лурдес зробити перші кроки у кінобізнесі.

Дівчинці дістанеться невеличка роль в історичній драмі "Король Едвард VIII", зйомки якої розпочнуться влітку, пише "The Sun".

Як пише таблоїд, Лурдес дала зрозуміти, що хоче зробити кар'єру в індустрії розваг. Тож її мама буде щаслива їй допомогти.

Попри те, що роль маленька, це дасть змогу Лурдес відчути, що таке кінобізнес.


Видання також зазначає, що старша дочка Мадонни вже стала чудовою танцівницею завдяки рокам занять. Також Лурдес займалася співом.

Цікаво, що у 2007-му році Мадонна не дозволила своїй дочці, яку ще звуть Лолою, зніматися у стрічці про Гаррі Поттера, куди її запрошували.

Мадонна нарешті випустить дочку у кіно

Сама поп-королева опиниться по другий бік камери, ставши режисером "Короля Едварда VIII".

Фільм розповідатиме про британського короля, який у 1936-му році зрікся престолу, щоб мати змогу одружитися із двічі розлученою американкою Уолліс Сімпсон, пише "Contact Music".

Що ж до менших дітей поп-діви, Мерсі та Девіда, то Мадонна збирається відвезти їх до Малаві, аби вони змогли побачитися зі своїми біологічними родичами, пише "The Sun".

"Вона обіцяла відвезти їх на батьківщину. Вона розуміє, що це життєво необхідно, аби вони розуміли своє коріння", - каже джерело.

Зокрема, 4-річна Мерсі не бачила своїх рідних з минулого літа.

Нагадаємо, торік Мадонна вдочерила дівчинку Мерсі Джеймс. Подейкували, що за це вона сплатила 20 мільйонів доларів хабара.

Також у співачки є 10-річний син Рокко.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів