Елізабет Тейлор страждає від болю, але відмовляється від операцій

29 березня 2010, 18:25

Легендарна актриса Елізабет Тейлор відмовляється від подальших операцій попри серйозні проблеми зі здоров‘ям, пише "Contact Music" із посиланням на британське видання "Sunday Express".

78-річній акторці необхідна операція на хребті, аби позбутися від нестерпного болю у спині та шиї.

Однак Елізабет від хірургічного втручання відмовляється. Акторка каже, що почувається надто слабкою.

Нині Тейлор пересувається переважно в інвалідному візку. За останні 25 років зірка кінематографу була у лікарні понад 100 разів.


Елізабет Тейлор втомилася від операційних

Вона мала проблеми із хребтом та серцем, пневмонію і перенесла операцію з видалення пухлини головного мозку та лікування від раку шкіри.

Нині через викривлення хребта оскароносна актриса відчуває нестерпний біль у шиї. Зарадити цьому можна лише хірургічним шляхом.

"Не можу сказати, що вона здається, проте вона непохитна у тому, що не переживе ще одну операцію. Іноді вранці біль у шиї настільки гострий, що вона ледве може підвести голову. Вона проводить більшу частину дня у кріслі, схиливши голову собі на плече. Це єдине положення, в якому вона почувається більш-менш зручно", - розповідає джерело.

Тепер Елізабет ледь жива

"Напевне, це пекельна мука для неї, проте вона каже, що від вигляду операційної їй гірше, ніж від будь-чого іншого", - додає джерело.

"Вона сказала мені: "Це не життя, назавжди лишитися у лікарні", але правда в тому, що їй необхідна операція..," - наголосило джерело видання.

Як відомо, Елізабет Тейлор дуже тяжко пережила смерть свого друга співака Майкла Джексона.

А торік Елізабет Тейлор перенесла операцію на серці.

Клеопатра Ліз Тейлор колись вкладала штабелями мільйони чоловіків

Кадри з фільмів з сайтів http://www.hecklerspray.com/, http://www.myclassiclyrics.com/ та фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів