Мягкова госпіталізували, а Конкіна виписали

30 березня 2010, 10:46

Зірка "Іронії долі" та "Службового роману" Андрій Мягков госпіталізований. Водночас сумнозвісного Шарапова Володимира Конкіна з "Місце зустрічі змінити не можна" відпустили з лікарні додому.

71-річного актора Андрія Мягкова було госпіталізовано в одну з лікарень Москви для лікування неврологічних ускладнень після торішньої операції з видалення тромба, повідомляє "Экспресс-газета".

Раніше актор вже переніс дві операції на серці: одну - у вересні минулого року, а другу, з заміни серцевих клапанів, - у грудні.

Тоді ж Мягкову видалили тромб з сонної артерії - на цьому наполягла дружина актора Анастасія Вознесенська.


Проте після цього хірургічного втручання артист почувався слабким, у нього з‘явилися головні болі і відбулося погіршення пам'яті. Правда, як відзначається, це звичайні для такої операції ускладнення.

Лікування, яке буде проходити Мягков, - планове. У лікарні зірка радянського кінематографу пробуде два тижні.

У Мягкова і Конкіна проблеми зі здоров'ям

Водночас "Утро.ру" повідомляє, що із виконавцем ролі Шарапова у стрічці "Місце зустрічі змінити не можна" Володимиром Конкіним все гразад.

Гільдія акторів Російської Федерації спростувала інформацію про серцевий напад і госпіталізацію актора.

За їхніми даними, Конкін просто проходив планове обстеження після перенесеної нещодавно операції. Зараз "Шарапов" знаходиться вдома і почувається нормально.

Нагадаємо, у п'ятницю у ряді ЗМІ з'явилася інформація про те, що Володимир Конкін терміново госпіталізований у лікарню із серцевим нападом.

У столичній клініці акторові провели курс інтенсивної терапії, після чого він відчув себе краще і був переведений у відділення кардіології.

Фото Дмитра Амідова (ТаблоID) та фото з сайту http://kinokadr.ru/

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів