Дружина Міхалкова зробила невдалу "пластику"?

30 березня 2010, 14:16

Схоже, дружина славнозвісного російського режисера Нікіти Міхалкова стала жертвою пластичних хірургів.

Через невдалу підтяжку повік (блефаропластику) 63-річна Тетяна Міхалкова змушена у будь-яку погоду носити темні окуляри, пише "Life Showbiz".

"Це окуляри з діоптріями, тому я не знімаю їх у приміщенні. Але дуже стильні та модні, хоча при штучному освітленні не все так добре видно", - відстоює свій аксесуар Тетяна Євгенівна.

За словами друзів жінки, Міхалкова звернулася у приватну клініку близько трьох тижнів тому.


За порадою ліпшої подруги вона зробила собі блефаропластику. Операція з підтяжки повік проводилася амбулаторно та тривала десь півтори години.

Міхалкову невдало прооперували?

Вочевидь, процедура пройшла не дуже вдало.

Тим не менш, клініка, до якої звернулася дружина скандального режисера, користується неабиякою популярністю серед російського бомонду. Саме там півтора роки тому "рихтувала" собі ніс актриса Рената Літвінова.

Кумедно, але над обличчям самого режисера Нікіти Міхалкова нещодавно познущалися блогери, які "відфотожабили" афіші до його нового фільму. Спершу режисер нібито збирався навіть судитися, однак потім "передумав".

Нагадаємо, рік тому прокотилися чутки про те, що подружжя Міхалкових вже не живе разом і вдає щасливу сім‘ю лише на світських заходах.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів